1. Snekkersten:
Genua House
Snekkersten Havn
2. Egebæksvang Skov
3. Louisiana
Museum of Modern Art
4. Simons Golf Club
5. Espergærde Tennis Klub
6. Helsingør:
Kronborg
Kulturværftet
Helsingør Svømmehal
7. Helsingør Golf Club

Snekkersten

– hvor vand møder land og skov møder by

Snekkersten er et yderst attraktivt og naturskønt område, hvor du omgives af det bedste fra alle verdener med både nærheden til strand og skov, og samtidig tæt på alt hvad hjertet måtte begære i forhold til kunst, kultur, samt sociale og sportslige aktiviteter.

Det bedste fra både natur og kultur

Velkommen i det grønne

Egebæksvang Skov, der ligger som en firkantet grøn kile mellem Snekkersten og Espergærde, er et yndet mål for hundeluftere, såvel som kondiløbere. For cykelentusiasterne findes der desuden mange populære og naturskønne ruter i nærområdet. Ydermere ligger Snekkersten Havn blot 500 meter væk fra din bolig i Genua House, og den er kendt for at være en rigtig hyggelig lystbådehavn med et skønt leben. Her har du blandt andet mulighed for at blive medlem af Snekkersten Badelaug, der beskriver vinterbadning som ren wellness for både krop og sjæl. Og Øresund er jo smuk sådan en diset vintermorgen, hvor himlen males rød af den spæde morgensol.

 

Masser af muligheder for kunst og kultur lige i baghaven 

Hvis I skulle få trang til lidt mere storbypuls og kulturelle oplevelser, er der også rig mulighed for det i nærområdet. I Helsingør, der ligger 3 km fra Snekkersten, ligger Kulturværftet, som byder på både bibliotek, koncerter og andre kulturelle arrangementer. Desuden ligger Snekkersten Station blot 2 minutters gang fra Genua House, hvor I med Kystbanen kan komme til København på bare 30 minutter eller til Hillerød med lokalbanen på 25 minutter.

Kontakt vores lokale mæglere

Vil du gerne vide mere om de 29 spændende boliger i hjertet af Snekkersten, er du
meget velkommen til at kontakte vores mæglere.

Projektsalg:

Løgstrup, Larsen, Vernsted & Bloch ApS
Ejendomsmæglere, MDE, Strandvejen 354, 3060 Espergærde.
espergaerde@danbolig.dk
Tlf. 4913 0100